TOPICS

He, wat lastig... Weer een verjaardag van een vriend, van je vader of je vriendje. Wat moet je ze geven? Hier loop ik zelf ook tegen aan. Voor mijn vriendinnen kan ik best nog wel eens wat vinden, maar voor jongens- en of mannen? Dat is een stuk lastiger. Daarom hierbij, 10 kado's voor een man/ jongen.

We willen allemaal (ieder jaar) weer goed beginnen. We stellen ons van alles voor en bedenken het één en ander. Maar in de loop van de tijd vergeten we het, hebben we er spijt van of lukt het ons gewoon niet. Met deze ideeën lukt het je gegarandeerd om een goed nieuw jaar in te gaan en er verder mee te werken....

In deze tijd verbruiken we zoveel plastic dat de wereld eraan gaat. In 2019 gaan we steeds bewuster leven, zo ook voor onszelf en de producten die we gebruiken. Daarom hierbij zero-waste selfcare producten en ideeën om zelf te maken. (Volgende week de eerste paar recepten voor de middeltjes).

We zijn alweer een poosje bezig.... Bij de een gaat het super goed, de ander moet nog even inkomen. Dat is ook logisch als je nagaat dat je in de vakantie weinig of niets doet en nu weer voor 8/9 uur naar school moet.

Ja, school is weer begonnen. Veel mensen hebben er totaal geen zin in, maar zelf vind ik het wel fijn om mijn routine weer op te starten en weer gewoon wat te doen. (Ik moet namelijk altijd wat te doen hebben). Dit jaar ben ik naar de 4de gegaan en heb dus een heel ander rooster dan mijn vrienden en...

Nog maar 1 week en dan begint school voor mij weer. We beginnen weer met het 'normale' leven en stappen de routine in. Maar om nou echt op gang te komen is soms best lastig. In deze post ga ik jullie wat tips geven om het schooljaar goed en fris te starten.